Ştefan Morar

Doctorand în ştiinţe politice

Nu prea am mai scris în ultimul timp. Ştiţi, sunt cam ocupat aici în diaspora. Doctoratul îmi ia între 12 şi 16 ore pe zi în ultimii doi ani. Da… aici în Canada doctoratele se fac pe bune… mergi la cursuri, citeşti între două şi cinci cărţi săptămânal, corectezi sute de examene pe trimestru, faci tutorial cu studenţii, faci cercetare pentru profi şi scrii.

Atacurile tot mai grave la adresa occidentului, fie SUA sau UE, pot fi explicate din mai multe perspective. Ceea ce este foarte limpede însă este faptul că pesediştii împreună cu electoratul lor nu au nici cea mai mică idee despre cum funcţionează „Bruxelu“ sau parteneriatul strategic cu SUA. De ce cred asta?

  • Ştefan Morar a publicat un nou articol acum 14 zile

    Pe 4 martie apărea pe site-ul preşedinţiei Franţei un manifest adresat de Emmanuel Macron cetăţenilor europeni. Uniţi prin valori şi istorie, aceştia trebuie să participe la alegerile europarlamentare pentru a combate pericolul naţionalist iminent.

  • Ştefan Morar a citit acum 14 zile

    „Adevărul“ este singura instituţie de presă din România aleasă de preşedintele francez Emmanuel Macron pentru a publica un mesaj adresat cetăţenilor europeni, într-un moment de răscruce pentru continentul nostru. Liderul de la Paris trage „un semnal de alarmă pentru o Europă în pericol“, înaintea alegerilor europarlamentare din 26 mai.

Vezi mai multe