YouTube îşi permite să fii artist cu orice filmare: slow motion pe orice video

0
Publicat:
Ultima actualizare:
YouTube are noi opţiuni de îmbunătăţire a video-urilor
YouTube are noi opţiuni de îmbunătăţire a video-urilor

YouTube a adăugat o nouă facilitate la editarea video direct din site. Astfel, creatorii de conţinut pot să-şi modifice video-ul prin adăugarea efectului de slow motion.

Eron Steger, inginer al YouTube, a anunţat această mişcare pe blogul companiei, iar această opţiune este disponibilă pentru toţi utilizatorii care vor să-şi îmbunătăţească video-urile.

Pentru a crea un video în slow motion, utilizatorii trebuie să viziteze pagina de Enhancemenets sau editorul YouTube şi să aplice acest efect videoclipurilor.

Cum se folosesc Enhancements?

Se pot folosi după ce am urcat un videoclip, deoarece sub fiecare astfel de conţinut există Video Manager, locul unde clipurile sunt modificate.

Dacă vreţi să transformaţi un clip în Slow Motion după ce l-aţi urcat, daţi click pe săgeata de lângă butonul de Upload de pe site.

În Video Manager puteţi daţi Edit şi să vă duceţi la Enhancements. Ce se poate face în YouTube? Evident, există opţiunea de Auto-Fix, opţiuni pentru ajustarea culorilor şi a luminozităţii, stabilizarea imaginii dacă am filmat cu o cameră care se mişca prea mult. De asemenea, se poate tăia un videoclip direct în YouTube, dar se pot aplica şi filtre.

Pentru cei care au filmări sensibile şi trebuie să se gândească cum să scoată anumiţi oameni din cadru, YouTube oferă opţiunea de Face Blurring.

Videoclipurile pot fi modificate retroactiv doar dacă nu au peste 10.000 de vizualizări, dacă au mai puţin de două ore şi dacă nu au fost identificate ca duplicat al unui alt videoclip urcat de adevăratul deţinător al drepturilor de autor, prin serviciul YouTube Content ID.

Cum arată un videoclip normal pe YouTube:

Cum arată acelaşi videoclip în slow motion direct pe YouTube.

Mai multe despre îmbunătăţirile pe care le puteţi aplica pe un video de pe YouTube puteţi afla accesând acest link. 

Citeşte mai multe despre YouTube: 

INTERVIU Directorul YouTube Europa, Matthew Glotzbach: „Poţi să transformi YouTube în locul tău de muncă permanent“

Odată cu lansarea YouTube România, creatorii de conţinut din România au ocazia de a face bani de pe platformă. Matthew Glotzbach de la YouTube explică de ce este atât de importantă dezvoltarea regională.

Microsoft şi Google au ajuns la un acord, iar YouTube va avea o aplicaţie cu adevărat oficială pe Windows Phone 8

După ce Microsoft şi Google s-au ciondănit pe tema aplicaţiei de YouTube din Windows Phone 8, construită de Microsoft, dar care nu a primit binecuvântarea Google, cei doi giganţi par a fi ajuns al un compromis.

YouTube a lansat oficial 30 de canale plătite. Românii nu au acces la ele

YouTube a anunţat în mod oficial lansarea canalelor plătite cu 99 de cenţi. E primul pas pe care-l face Google către o nouă modalitate de a câştiga bani de pe urma reţelei, prin intermediul unui conţinut premium.

Preşedintele Google, Eric Schmidt: Epoca televiziunii a apus

Site-urile de video-sharing nu rivalizează cu televiziunea, ci au înlocuit deja acest mijloc de comunicare, crede preşedintele Google, Eric Schmidt.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite