VIDEO Un atacant român, mai bun ca Messi şi Ronaldo!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ronaldo si Messi
Ronaldo si Messi

Cei mai valoroşi jucători din lume în acest moment se chinuie să egaleze performanţa stabilită de un fotbalist român acum 35 de ani!

Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo au marcat iar în Spania şi au ajuns la cota 43 fiecare în campionat. Deşi această performanţă este una remarcabilă, cei doi mai au de tras până să ajungă la recordul stabilit de un atacant român! Dudu Georgescu deţine cel mai bun rezultat în istoria Ghetei de Aur, trofeul ce stabileşte anual cel mai bun marcator din campionatele din Europa. Fostul atacant al lui Dinamo a înscris 47 de goluri în sezonul 1976-1977! Dudu este cel mai bun marcator din istoria Ligii 1, cu 252 de reuşite, şi a mai cucerit o Gheată de Aur, în 1974-1975 (33 de goluri). Atacantul a înscris şi de 21 de ori pentru naţionala României.

L-au egalat pe Mateuţ
Messi şi Ronaldo, care mai au la dispoziţie câte trei partide pentru a-a depăşi pe fostul vârf al „câinilor", se pot lăuda însă că l-au egalat pe un alt jucător al lui Dinamo, Mateuţ, care înscrisese 43 de goluri în sezonul 1988-1989.

Vezi câteva dintre reuşitele lui Dudu Georgescu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite