FOTBAL: Cristi Munteanu s-a întors la Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Portarul lui CS Otopeni, Cristian Munteanu, a declarat, vineri, agenţiei NewsIn, că s-a înţeles cu conducerea clubului Dinamo pentru un contract valabil pe un an, însă adaugă că nu vrea să-şi încheie cariera la gruparea din Ştefan cel Mare.

"M-au căutat ieri (n.r. joi) cei de la Dinamo şi a mai rămas să discutăm. În principiu, m-am înţeles, voi semna un contract pe un an. Nu îmi garantează nimeni un post de titular la Dinamo, acolo mai sunt Dolha şi Matache, iar din toamnă va reveni şi Lobonţ. Totuşi, nu vreau să-mi închei cariera în Ştefan cel Mare, am doar 34 de ani şi mai vreau să apăr încă 3 ani. Eu încă sunt sub contract cu CS Otopeni, însă m-am înţeles cu ei să îmi dea o hârtie şi să pot pleca din postura de jucător liber, sper să nu se mai întâmple nimic", a spus Munteanu.

Tehnicianul Dario Bonetti nu are decât doi portari la dispoziţie, pe Dolha şi Matache, letonului Kolinko fiindu-i reziliat contractul la finalul sezonului. Celălalt portar al echipei, Bogdan Lobonţ, se află în refacere după accidentarea suferită în luna aprilie, acesta urmând să revină pe gazon cel mai probabil la finalul anului 2009.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite