Borcea i-a transmis lui Lucescu jr că-l distruge

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Borcea i-a transmis lui Lucescu jr că-l distruge
Borcea i-a transmis lui Lucescu jr că-l distruge

Şeful lui Dinamo foloseşte neconvocarea lui Marius Niculae drept un pretext pentru a-l ataca pe selecţioner. Răzvan consideră atacul o laşitate. Prieteni pe vremuri, acum în relaţii glaciale. Cel puţin aceasta este atitudinea lui Borcea faţă de Lucescu jr.

Cristi Borcea, preşedintele executiv al lui Dinamo, şi Răzvan Lucescu se cunosc de multă vreme. Între timp, cei doi chiar au devenit prieteni foarte apropiaţi. Borcea a şi încercat de două ori, în trecut, să-l convingă pe Lucescu jr să preia Dinamo, dar mereu s-a lovit de refuzul antrenorului.

În doar câteva luni, însă, relaţia dintre cei doi a devenit una explozivă. Oficial, Borcea s-ar fi enervat pe actualul selecţioner că nu l-a inclus în lotul pentru meciul cu Franţa şi pe Marius Niculae, unul dintre cei mai în formă jucători ai roş-albilor. De fapt, supărarea bossului „câinilor” are un alt substrat şi este legat de finalul ediţiei trecute de campionat a Ligii I. Atunci, FC Braşov, antrenată de Răzvan Lucescu, câştiga clar în „Ştefan cel Mare”, scor 2-0, iar Dinamo era aruncată pe locul trei al clasamentului.

Borcea: „lucescu şi-a adus toţi finii la lot“

Faptul că un prieten de-al său l-a împiedicat să ajungă în Liga Campionilor l-a enervat la culme pe Borcea. La finalul acelei partide, i-a transmis lui Răzvan, prin nişte prieteni comuni, că-l va distruge pentru ce i-a făcut. Partida cu Franţa şi neconvocarea lui Niculae au constituit momentul ideal pentru dinamovist de a-şi pune planul în aplicare.

„Lucescu i-a adus la naţională pe toţi cei patru fini ai săi, în loc să cheme cei mai buni jucători”, a început Borcea presiunea.

Tamaş, neconvocat din cauza vieţii dezordonate

Deranjat de această atitudine, care se pare va continua, Răzvan Lucescu intenţionează să poarte cu Borcea o discuţie în care să-i explice de ce nu l-a convocat pe „Săgeată”.

Selecţionerul îi va explica acţionarului dinamovist şi care este opinia sa în legătură cu Tamaş, care nu este chemat în continuare la naţională din cauza vieţii sale extrasportive, dar şi a lipsei de responsabilitate din
teren.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite