Juniorii din vest, gata de luptă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cupa Hagi a început odată cu luna aprilie, fiind încheiate până acum trei dintre cele şapte turnee zonale, Vâlcea, Iaşi şi Galaţi. La fiecare fază zonală participă cluburi din şase judeţe, iar cele mai bune două echipe se califică la turneul final, programat la Constanţa, în perioada 25 mai – 1 iunie.

Turneul pentru zona de vest a ţării se va desfăşura în acest week-end, la Timişoara, pe terenul Liceului cu Program Sportiv Banatul.

De altfel, echipa gazdă, LPS Banatul, este reprezentanta Timişului în competiţie, celelalte echipe fiind ACU Arad (Arad), Jiul Petroşani (Hunedoara), FC Şcolar Reşiţa (Caraş-Severin), Pandurii Tg. Jiu (Gorj) şi CS Turnu Severin (Mehedinţi). Echipele vor fi împărţite în două grupe de câte trei, iar primul meci din această fază va începe la 9.30, sâmbătă.

Gheorghe Hagi, iniţiatorul acestui program pentru juniori, va fi prezent la Timişoara în ambele zile ale turneului. Toţi participanţii vor primi o diplomă şi un DVD cu fostul mare jucător, iar primele trei clasate vor primi şi un trofeu.

Premiile sunt mult mai consistente la turneul final de la Constanţa, unde echipa câştigătoare vor beneficia de un cantonament de 10 zile în România şi o excursie la un meci de Liga Campionilor, alături de Gheorghe Hagi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite