Unirea mai are un jucător!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbaliştii Urziceniului au făcut ieri coadă la biroul lui Dumitru Bucşaru pentru a-şi rezilia contractele. Doar portarul Tudor va fi păstrat. Bucşaru intenţionează să termine campionatul cu juniori şi jucători împrumutaţi de la alte formaţii. El nu va retrage echipa pentru a încasa şi banii cuveniţi pe dreputrile TV.

Unirea Urziceni s-a despărţit ieri de majoritatea jucătorilor. Aceştia au făcut coadă la biroul lui Dumitru Bucşaru pentru a-şi rezilia contractele pe cale amiabilă. Fotbaliştii au primit hârtii prin care se pot transfera gratis la orice echipă abia după ce au semnat că sunt de acord să nu-şi mai primească decât o parte din salariile restante.

Singurii care nu au fost "eliberaţi" până aseară sunt Brandan, Maftei, Rusescu, Frunză, Pădureţu, Epaminonda Nicu şi Daniel Tudor. Dintre aceştia, doar ultimul va mai rămâne la echipă, întrucât e singurul căruia nu i s-a propus rezilierea angajamentului. Celorlalţi li s-a comunicat deja că pot pleca, dar pe bani. Brandan şi Maftei au cel mai mare preţ, Bucşaru sperând să încaseze măcar câte 500.000 pentru fiecare.

Ce se întâmplă totuşi cu echipa care anul trecut strângea opt puncte în Liga Campionilor? Până la reluarea campionatului, antrenorul Gabriel Caramarin va încropi o echipă din juniori şi fotbalişti împrumutaţi de la Steaua şi de la alte echipe. În ecuaţie intră şi Oţelul, care ar putea direcţiona câţiva jucători la Unirea, primind în schimb instalaţia de nocturnă de la Urziceni! Cu această formaţie închegată "pe genunchi", Urziceniul va termina sezonul, iar Dumitru Bucşaru va mai primi şi banii cuveniţi din drepturile TV.

Bordeanu - la Craiova, Neaga - în Cipru

Primul jucător plecat de la Unirea Urziceni a fost portarul Giedrius Arlauskis, vândut în Rusia la Rubin Kazan în schimbul unui milion de euro. Ialomiţenii i-au cedat apoi la Steaua pe Bilaşco, Galamaz, Onofraş, Apostol, Marinescu şi Ricardo, în contul unei datorii către Gigi Becali, şi i-au declarat liberi de contract pe Bruno Fernandes, Semedo, Neaga şi Petre Marin. În Ghencea va ajunge, cel mai probabil, şi Brandan. În rest, Bordeanu va fi luat de Piţurcă la Craiova, Epaminonda Nicu va semna cu Bistriţa, Neaga merge în Cipru, iar ceilalţi fotbalişti, precum Pădureţu sau Frunză, îşi vor căuta echipe.

Ce jucători au plecat

- Arlauskis - Rubin Kazan
- Bruno Fernandes - Ucraina
- Bilaşco - Steaua
- Galamaz - Steaua
- Onofraş - Steaua
- Apostol - Steaua
- Marinescu - Steaua
- Ricardo - Steaua
- Maftei - Rapid, Vaslui sau Rusia
- Bordeanu - Univ. Craiova
- Cătălin Grigore - Astra
- E. Nicu - Gloria Bistriţa
- Pădureţu - Gloria Bistriţa
- Frunză - FC Vaslui sau Oţelul
- Rică Neaga - Cipru
- Dale - Franţa
- Semedo - Portugalia
- Paraschiv - destinaţie necunoscută
- Petre Marin - destinaţie necunoscută
- Mehmedovici - destinaţie necunoscută
- Todoran - destinaţie necunoscută

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite