Paşcovici, umplut de sânge de şeful galeriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul central al formaţiei Farul Constanţa s-a luat la bătaie cu şeful galeriei constănţene, Sorin Mihăilescu, o persoană mult mai solidă decât el. În urma acestui scandal, jucătorul a părăsit sediul clubului într-o baie de sânge

Clubul din Constanţa ar fi trebuit să achite astăzi în jur de 20.000 de euro, în caz contrar urmând ca echipa să nu fie programată în meciul din penultima etapă, cu Steaua II Bucureşti. Aflat la stadion pentru a solicita drepturile financiare, fundaşul stânga a intrat într-un schimb de replici dure cu şeful galeriei, iar apoi suporterul l-a luat la pumni.

Cosmin Pascovici a afirmat că l-a reclamat pe Mihăilescu la poliţie. "L-am reclamat la poliţie, dar aştept certificatul ca să văd câte zile mi se vor da. Din cauza acestui incident nu voi putea juca pentru Farul II", a adăugat Paşcovici.

Cum a început scandalul?

"Mihăilescu mi-a reproşat că nu renunţ la bani, că din cauza celor care au câştigat memoriile Farul e în pericol să se desfiinţeze. Cum să renunţ la bani, e dreptul meu. Mihăilescu a început sa mă ia la pumni. El a făcut box, iar eu nu am putut să fiu decât un bun încasator. Am nasul, buza şi pometele sparte."

"Am fost la IML, dar era închis. Am şi ochiul stâng vânât. Îmi voi scoate certificat medico-legal, apoi îl voi da în judecată", a mai spus Paşcovici.

Sursa: cugetliber.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite