Julius Wobay, reinventat de Piţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De la venirea lui Victor Piţurcă la Craiova, mijlocaşul leonez a devenit cel mai bun jucător al echipei. Julius Wobay a evoluat 250 de minute în mandatul lui Piţi, marcând un gol superb, din lovitură liberă, în meciul cu Rapid (scor 1-1).

Revenit după un împrumut la Aris Limassol (returul sezonului trecut), leonezul, care a trecut şi peste o accidentare, s-a prezentat la echipă cu puţin timp înainte de începerea campionatului, ratând perioada de pregătire.

Universitatea joacă lunea la Târgu-Mureş. Vezi programul și televizările etapei a 9-a

În mandatul lui Ţicleanu nu a jucat decât 60 de minute, cu Astra, fără să iasă în evidenţă.

A fost acuzat de lipsă de interes la pregătire, însă Wobay a avut motivul său. „Nu mă plătesc, nu joc“, susţinea africanul, nemulţumit de faptul că nu-şi mai primise salariul de trei luni.

Venirea lui Piţurcă a schimbat lucrurile, iar atitudinea lui Julius Wobay s-a schimbat, dovedind în ultimele trei meciuri că nu degeaba este considerat printre cei mai buni străini din Liga I.

Adus în decembrie 2006 la Craiova, de la Nea Salamina (Cipru), de antrenorul de atunci, Fane Stoica, leonezul, care câştigă 200.000 de dolari pe sezon, a marcat de 11 ori pentru Ştiinţa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite