10.000 de euro pentru câştigătoarea Ligii Mol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai bune echipe de hochei din România şi Ungaria se vor duela începând din sezonul 2008-2009 într-un campionat privat, Liga Mol, unde câştigătoarea este recompensată cu 10.000 de

Cele mai bune echipe de hochei din România şi Ungaria se vor duela începând din sezonul 2008-2009 într-un campionat privat, Liga Mol, unde câştigătoarea este recompensată cu 10.000 de euro.

"Echipele româneşti nu au acces la ligile internaţionale deoarece nu se ridică la valoarea acestora, aşa că Liga Mol este cea mai bună soluţie pentru creşterea calităţii hocheiului din România", a declarat Tanczos Barna, preşedintele Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă.

"Formaţiile de pe locurile doi şi trei vor primi 5.000, respectiv 2.000 de euro, iar cel mai bun jucător al Ligii va primi, la rândul său, 1.000 de euro", a mai spus Barna. Preşedintele FRHG speră ca măcar două din primele trei locuri ale podiumului să fie ocupate de formaţii româneşti.

La prima ediţie a Ligii Mol vor participa zece echipe, şase din Ungaria - Dunaujvarosi Acelbikak, Ferencvarosi Torna Club, Miskolci Jegesmedvek, Alba Volan, Ujpesti TE şi Budapest NZ Stars - şi patru din România: Sport Club Miercurea Ciuc, HC Ciskzereda, Progym Gheorgheni şi Steaua Bucureşti.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite