Un pacient încăpăţânat nu se lasă externat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timp ce unii oameni fac orice să evite spitalizarea, domnul Chen, un bărbat în vârstă de 55 de ani din China, a refuzat să se externeze timp de trei ani, deşi este perfect sănătos.

Domnul Chen, un chinez încăpăţânat din Beijing, nu „s-a lăsat” externat timp de trei ani, deşi testele efectuate de medici arată că este sănătos. 

Când un tribunal din Beijing a emis un ordin prin care era somat să părăsească spitalul, bărbatul s-a legat cu lanţuri de pat. Într-un final, poliţia a intervenit şi a tăiat lanţurile pacientului încăpăţânat, dându-l afară cu forţa, scrie „Oddity Central”.

foto

FOTO Oddity Central

Totul a început în 2011, când domnul Chen a fost internat la Spitalul Jingmei din Beijing pentru a primi îngrijiri medicale în urma unui accident superficial. Acesta a stat internat o lună, după care a fost externat. Câteva luni mai târziu, chinezul s-a întors acuzând dureri de picioare. Fiind diagnosticat cu tromboză venoasă profundă, bărbatul a rămas internat trei luni înainte ca medicii să-l trimită acasă. Dar chiar şi după ce s-a vindecat, acesta a refuzat să plece, insistând că este bolnav şi că medicii trebuie să îl îngrijească. „Nu am făcut nici măcar un duş şi nu am părăsit spitalul timp de trei ani. Am lipsit chiar şi de la nunta fiului meu”, s-a plâns Chen.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite