Un bărbat a divorţat pentru că soţia avea un apetit sexual prea mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După doi ani de căsnicie, un bărbat din India a intentat divorţ pentru că soţia avea „o dorinţă excesivă şi insaţiabilă de sex“ şi l-a hărţuit sexual încă de la nuntă, după cum a declarat în instanţă.

Dacă cei mai mulţi bărbaţi sunt nemulţumiţi că soţiile îi refuză în pat, un indian din Mumbai se plânge că partenera lui de viaţă vrea prea mult sex.

Bărbatul a obţinut divorţul după ce le-a spus judecătorilor că soţia lui are un apetit sexual prea mare şi că îl hărţuieşte sexual încă de când s-au căsătorit, scrie publicaţia „The Times of India“, care citează surse judiciare.

Nunta celor doi a avut loc în aprilie 2012, iar bărbatul a mers în instanţă în luna ianuarie a acestui an, pretinzând că soţia lui este „agresivă, încăpăţânată şi autocratică“. Ea l-ar fi obligat pe bărbat să ia medicamente pentru îmbunătăţirea performanţelor sexuale şi l-ar fi ameninţat că-şi va găsi un alt partener dacă nu va reuşi să o satisfacă în intimitate.

Bărbatul a ajuns la spital din cauza medicamentelor date de soţie. El a mai spus în instanţă că femeia l-a epuizat fizic, întrucât îi cerea să facă sex cu toate că lucra în trei ture şi venea obosit acasă.

Judecătorii i-au dat câştig de cauză, pentru că femeia nu a răspuns unei citaţii care îi solicita să apară în instanţă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite