Tara, pisica salvatoare a unui copil atacat de un câine agresiv, primită cu aplauze de un stadion întreg

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tara, pisica deja celebră care a salvat un copil mic atacat de un câine, a fost primită cu aplauze de publicul de pe un stadion american  şi a avut onoarea de a „arunca” prima minge în cadrul unui meci de baseball, potrivit Huffington Post.

Scrappy, câinele de pe stradă care a atacat un copil săptămâna trecută, a fost surprins pe camerele de securitate ale unei case în momentul în care a muşcat de picior un copil de patru ani, Jeremy Triantafilo, în Bakersfield, statul California. În acel film, pisica familiei Triantafilo, Tara, apare din senin şi se repede la Scrappy, forţându-l să-i dea drumul copilului, înainte de a alerga câinele.

Jeremy a avut nevoie de zece copci la piciorul accidentat, starea lui de sănătate fiind considerată în regulă de medici. Câinele care a agresat copilul, aparţinând unui vecin, a fost pus în custodia autorităţilor veterinare la scurt timp după incident şi a fost eutanasiat sâmbătă.

Angajaţii de la autoritatea care l-au ţinut pe Scrappy până în momentul în care a fost eutanasiat, susţin că acesta a fost foarte agresiv şi a încercat să muşte mai multe persoane din unitate, potrivit TMZ.

La începutul acestei luni, mama lui Jeremy, Erica Triantafilo, a declarat pentru Today.com faptul că este de părere că Scrappy ar fi tratat astfel încât să poată fi reintegrat din nou în cadrul familiei care nu să aibă grijă cum trebuia de acesta.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite