O autoare de romane care a scris un text intitulat „Cum să-ţi ucizi soţul“, arestată pentru că şi-a omorât soţul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nancy Crampton Brophy, o autoare de romane în vârstă de 68 de ani, a fost arestată săptămâna trecută pentru uciderea soţului său, Daniel Brophy, în iunie, la Institutul Culinar Oregon.

În noiembrie 2011, Crampton Brothy, autoarea unei serii de romane legate de poveşti de iubire interzise, a scris o postare pe blogul său, care se intitula „Cum să-ţi ucizi soţul.”

Introducerea sa spunea: „Ca scriitor de lucrări de suspans, petrec mult timp gândindu-mă la crime şi, în consecinţă, la procedurile poliţiei. Până la urmă, dacă a omorî ar trebui să mă elibereze, cu siguranţă nu aş vrea să petrec timp în închisoare. Şi, ca să se ştie, nu-mi plac salopetele şi portocaliul nu mă prinde.”

Procurorul general al districtului Multnomah, Rod Underhill, a anunţat, vineri, că un mare juriu a pus-o sub acuzare pe Crampton Brophy pentru crimă, conform The Guardian.

Daniel Brophy, în vârstă de 63 de ani era singur în bucătărie, pe 2 iunie, când a fost împuşcat. Nu au existat suspecţi principali.

Pe 3 iunie, soţia sa a scris pe Facebook: „Am veşti triste de transmis. Soţul meu şi cel mai bun prieten, Chef Dam Brophy, a fost ucis ieri dimineaţă. Pentru cei dintre voi care îmi sunteţi apropiaţi şi consideraţi că acest lucru ar fi meritat un telefon, aveţi dreptate, dar mă chinui să înţeleg realitatea acum.”

În textul din 2011, de pe blogul său, femeia a scris: „Mi se pare mai uşor să-mi doresc moartea oamenilor, decât chiar să-i omor. Nu vreau să-mi fac griji pentru sânge şi creieri împrăştiaţi pe pereţii mei. Şi chiar nu mă pricep la ţinut minte minciuni. Dar lucrul pe care îl ştiu despre crimă este că fiecare dintre noi o avem înăuntrul nostru, atunci când suntem provocaţi suficient de mult.”

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite