Marina americană şi-a cerut scuze după ce un pilot a desenat un penis uriaş pe cer

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oficialii americani au declarat că „manevra respectivă i-a adus zero beneficii în antrenament”. Echipajul a fost ulterior sancţionat, relatează BuzzFeed.

Marina Statelor Unite a confirmat că joi a apărut un penis uriaş pe cerul din Okanaga County, Washington, şi că unul dintre piloţii săi este de vină.

Când au văzut falusul zburător de pe cer, mulţi dintre localnici au făcut fotografii şi le-au postat pe reţelele sociale.

„Marina îşi cere scuze pentru acest act iresponsabil şi imatur. Aviaţia noastră este întotdeauna la cel mai înalt standard şi considerăm că acestă acţiune este absolut inacceptabilă” au precizat oficialii americani.

Viceamiralul Forţelor Aeriene Navele, Mike Shoemaker, a declarat că incidentul „se află în contrast puternic” faţă de ce se aşteaptă de la comportamentul echipajului.

FOTO Evan James / Instagram

image

„Poporul american se aşteaptă cu bună-credinţă ca cei care poartă Aripile de Aur să arate un nivel de maturitate proporţional cu misiunile şi avioanele cu care au fost încredinţaţi.  Aviaţia navală luptă continuu să promoveze un mediu de demnitate şi respect” a completat Mike Shoemaker.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite