I-a trimis propriului tată poze cu ea dezbrăcată. Ce reacţie a avut bărbatul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tatăl Nyjahei a avut, pobabil, un mare şoc. FOTO gizmodo.com
Tatăl Nyjahei a avut, pobabil, un mare şoc. FOTO gizmodo.com

Oricui i se poate întâmpla să expedieze un mesaj către un destinatar greşit. O tânără a trecut, însă, prin cea mai jenantă experienţă când i-a trimis tatălui ei, accidental, o poză selfie cu ea dezbărcată.

Utilizatoarea de Twitter Nyjah, care activează sub pseudonimul @dearfashionn, a devenit cunoscută pe internet după ce, în loc să-i trimită o fotografie de tip selfie nud iubitului, i-a trimis-o tatălui ei. 

Răspunsul părintelui supărat a venit numaidecât: „Ai vrut să îmi trimiţi asta? Răspunde la telefon ACUM. Serios, asta faci tu la şcoală? O faci pentru bani?”, a postat tânăra pe contul său de Twitter. „Nyjah, sunt foarte dezamagit că nu-mi răspunzi la telefon. Am vorbit cu mama ta. Şi ea este dezamăgită. Ajung la tine imediat după ce plec de la muncă. Să-mi deschizi uşa”, i-a mai scris acesta. 

ffsddf

Reacţiile oamenilor care au văzut povestea Nyjahei pe celebrul site de socializare au fost diverse. Unii spun că toată povestea este regizată, alţii o roagă să posteze poza care îi era destinată iubitului său, iar alţii au compătimit-o şi au încercat să o încurajeze.

fhfh
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite