Cel mai ciudat şofer: merge doar în marşarier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 33 de ani din India conduce de mai bine de 11 ani în marşarier şi spune că se simte mai în siguranţă când merge astfel pe şosele.

Harpreet Devi are o maşină Fiat modificată şi atinge nu mai puţin de 80 de kilometri mergând cu spatele, notează publicaţia britanică „The Sun“.

Totul a început dintr-o întâmplare, în 2003, când maşina i-a rămas blocată în treapta de mers în marşarier şi nu a avut bani să o repare.

În cele din urmă, a reuşit să strângă suma de care ar fi avut nevoie, dar se obişnuise atât de mult cu noul stil de condus, încât a decis că nu merită reparaţia. În schimb, a investit banii în alte modificări: şi-a schimbat transmisia pentru a avea patru viteze pentru înapoi şi doar una pentru înainte, şi-a pus faruri pe spate şi a montat o sirenă de ambulanţă pe plafonieră, pentru a-i alerta pe ceilalţi şoferi.

image

FOTO: thesun.co.uk

În 2005, Devi a condus în marşalier din statul indian Rajasthan până în oraşul Lahore, din Pakistan, în numele prieteniei dintre cele două ţări.

Cum reuşeşte să conducă astfel fără să intre în atenţia autorităţilor indiene? Se pare că acestea i-au permis bărbatului să circule pe străzi în marşarier. Cu toate acestea, el a început să sufere de dureri puternice de gât şi spate, pentru că de 11 ani trebuie să se uite peste umăr când conduce.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite