Weekend de vis pentru iubitorii tenisului din ţară: finală românească, la dublu, la Madrid. Când se va juca meciul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tecău şi Mergea au cucerit titlul la turneul de la Bucureşti
Tecău şi Mergea au cucerit titlul la turneul de la Bucureşti

După ce Simona Halep a cucerit proba feminină, duminică, fanii sportului alb din România vor putea savura un alt meci mare la un turneu de cinci stele.

Simona Halep a câştigat finala de la Madrid, iar „Adevărul“ v-a oferit aici filmul unui meci dominat de constănţeanca de 24 de ani.

Urmează încă o finală cu prezenţă românească la Madrid! Asta după ce perechile formate din Tecău - Rojer şi Mergea - Bopanna s-au impus, sâmbătă, în cele două semifinale.

Mai întâi, Tecău (5 ATP la dublu) şi Rojer (6 ATP la dublu) au trecut de francezii Herbert (4 ATP la dublu) şi Mahut (3 ATP la dublu), favoriţii numărul 1. După o oră şi 14 minute, scorul a fost 6-2, 7-6, iar Tecău şi Rojer au ajuns în prima lor finală din 2016.

Apoi, Mergea (13 ATP la dublu) şi Bopanna (11 ATP la dublu) au trecut de cuplul Dodig (9 ATP la dublu) - Melo (2 ATP la dublu), scor 7-5, 6-7, 12-10. Astfel, după o oră şi 45 de minute de joc, deţinătorii trofeului au ajuns, din nou, în ultimul act.

Finala se va juca, duminică, de la ora 16.30 (Dolce Sport). Finaliştii şi-au asigurat 138.400 euro şi 600 de puncte ATP la dublu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite