Virgil Stănescu vrea să transpună picturile sale pe mochete personalizate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele echipei de baschet Steaua CSM EximBank, Virgil Stănescu, continuă cu una dintre pasiunile sale, pictura. Susţinut de artistul plastic Bogdan Mihai Radu, baschetbalistul şi-a creat deja un stil propriu, inspirat de cele mai multe ori de natură.

La jumătate de an de la începutul cursurilor de pictură, Virgil Stănescu este tentat de o nouă provocare. Specialistul în amenajări interioare Adrian Mărgean, care a lansat în România moda mochetelor personalizate, i-a propus lui VIrgil să îşi dea acordul pentru a realiza covoare speciale pe care să fie transpuse picturile sale. 

„Sunt convins că o mochetă cu o pictură de-a lui Virgil va avea mare succes, la fel ca cele pe care sunt desenate vedete precum Jim Morrison, Bob Marley sau Audrey Hepburn“, a declarat Adrian Mărgean, care pentru munca sa inovatoare în domeniu, a fost premiat la o importantă gală, alături de nume consacrate precum Andreea Marin, Simona Pătruleasa, Elena Udrea, Alteţele Sale Prinţul Paul şi Prinţesa Lia, Mihai Leu, Camelia Potec sau Amatto Zaharia.
„Virgil este un elev foarte ambiţios şi se lasă ajutat doar cu sfaturi. Toate tablourile pe care le-a pictat le-a luat acasă“, a completat Bogdan Mihai Radu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite