VIDEO Rezumatul partidei dintre Simona Halep şi Kristina Mladenovici. Explicaţia eşecului vine de la Darren Cahill

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep s-a oprit în turul al treilea Indian Wells, fiind învinsă de Kristina Mladenovici, jucătoarea franceză clasată pe locul 26 WTA.

Simona Halep a pierdut meciul cu  „Kiki“ Mladenovici după o oră şi 42 de minute, 6-3, 6-3 în favoarea franţuzoaicei, care conduce acum cu 3-1 la meciuri directe.

Simona a ratat multe mingi de break, reuşind să transforme doar 3 din cele 22 de oportunităţi, şi s-a menajat pe cât posibil. De fapt, eşecul a fost explicat de Darren Cahill, în momentul în care australianul i-a oferit câteva sfaturi Simonei în setul al doilea. 

”Te chinui? Sper că te simţi bine cu genunchiul. Nu risca mult cu genunchiul. Jocul la retur e bun, chiar dacă nu ai fructificat mingile de break. Rămâi puternică pe backhand. Suntem la 2-3 săptămâni distanţă de a fi la 100% din punct de vedere fizic.

Nu contează ce se întâmplă aici. Încearcă să joci de pe mijlocul terenului, nu din colţurile lui. Principala ta grijă e să ieşi de pe teren cu genunchiul ok. Trebuie să fii mai agresivă în game-urile pe serviciu. Fii mai agresivă când ataci pe backhand”, a spus Cahill.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite