VIDEO Piţurcă, umilit în direct de unul dintre jucătorii săi. Azi vine acasă în acelaşi avion cu rivalul Reghecampf

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piţurcă n/a bătut pe nimeni în Arabia Saudită
Piţurcă n/a bătut pe nimeni în Arabia Saudită

Victor Piţurcă a pierdut cel de-al doilea duel cu Laurenţiu Reghecampf, echipa sa fiind învinsă acasă în Cupa Arabiei Saudite.

Al Ittihad - Al Hilal s-a terminat 2-3 şi formaţia lui Reghe s-a calificat îm sferturile de finală ale competiţiei. Cei doi antrenori români s-au ignorat reciproc, după ce la precedenta întâlnire Piţurcă l-a lăsat pe Reghecampf cu mâna întinsă, când acesta s-a dus să îl salute. De data aceasta cel care a păţit-o a fost chiar Piţurcă, însă cel care l-a umilit a fost unul dintre jucătorii săi. Piţi l-a aşteptat cu mâna întinsă dar a fost lăsat cu ochii în soare, arabul ignorându-l şi trecând mai departe. Azi, românii din Arabia Saudită vin acasă în vacanţă, iar Piţurcă şi Reghecampf vor călători cu acelaşi avion. Extaziată de succesul soţului său, Ana Maria Prodan a postat un mesaj halucinant pe facebook în care-l ridică pe acesta în slăvi şi îl ironizează pe rivalul Piţurcă: 

„Uneori ma gandesc ca poate fotbalul de azi e rau inteles de cei care il promoveaza din varful tupeului, vanandu-i succesul instantaneu. Poate ca acesti oameni nu inteleg ca fotbalul actual s-a schimbat si propune o cu totul si cu totul alta dinamica de joc, o altfel de disciplina, o altfel de atitudine, un altfel de entuziasm decat cel bazat pe o evolutie blocata de un soi de convingere posaca in virtutile apararii supraaglomerate. Azi esti obligat sa descoperi vulnerabilitatea adversarului si sa il surprinzi tactic, pentru ca, mai apoi, sa incerci sa-l dobori pe teren, nu in afara lui. Poate aceiasi oameni nu inteleg ca viteza de joc, tranzitia, schimbarea, atitudinea pozitiva, munca, respectul, constiinciozitatea, profesionalismul desavarsit, toate aceste aspecte care devin acum emblema fotbalului de calitate, fac diferenta intre un antrenor super profesionist si un antrenor decent, dar care a imbatranit odata cu fenomenul. Sau, daca vreti, intre dorinta de progres prin constructie solida si prin certitudini, in total constrast cu productia de fotbal incoerent si obosit. Poate ca exista scuze, poate ca nu, poate ca vechiul proverb cu ulciorul isi gaseste locul potrivit la capatul unei zile atat de fericite. Ceea ce este insa cert e ca uneori e mai bine sa strangi mana unui campion cu respectul si eleganta cuvenita indiferent de rezultat, decat sa te eschivezi. Sa nu uitam ca meseria asta e foarte frumoasa, dar extrem de dependenta de fibra morala. Cu siguranta, acum e prea tarziu...Campionul merge inainte, iar zarurile au fost aruncate:)

Ea a continuat apoi cu un !BANC DE BANC: UN SUPORTER AL NATIONALEI ROMANIEI II SPUNE PRIETENULUI LUI" BAI ,HAI MIINE SA L BATEM PE PITURCA" PRIETENUL CALM II RASPUNDE " Ce scofala este ma sa il mai bati pe asta ? Pe asta toata lumea l-a batut mar de cand e in arabia saudita... :))))))))

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite