VIDEO Meci nebun în Spania, unde Barcelona a fost condusă cu 5-1. Ce s-a întâmplat până la finalul partidei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Barcelona, campioană a Spaniei de trei etape, a avut parte de un thriller, în ultima deplasare, cea de la Levante.

Catalanii au suferit prima înfrângere a sezonului şi au ratat astfel şansa de a doborâ un record, care data de mulţi ani. Levante Catalanii au venit fără Messi la Levante, iar gazdele au dat un adevarat recital în primele 55 de minute. Emmanuel Boateng a fost eroul meciului şi a devenit primul jucător care îşi trece în cont tripla împotriva Barcelonei în ultimii 13 ani, de la Forlan in 2005.

Macedoneanul Enis Bardhi a făcut, la rândul său, dubla şi Barca a consemnat un record negativ, 5 goluri încasate în ceva mai mult de o repriză. Catalanii nu au mai primit atâtea goluri într-un meci oficial de 15 ani: în decembrie 2003, Malaga se impunea cu 5-1, în La Liga.

Echipa lui Valverde a încercat o revenire minune pe final de partidă. Coutinho a bifat, la rândul său, o triplă şi i-a făcut pe catalani să spere că vor termina campionatul neînvinşi, însă meciul s-a termiant cu victoria lui Levante. 

Astfel, Levante devine prima echipă care învinge Barcelona după 400 de zile. Ultima care a reuşit să bată Barca a fost Malaga, pe 8 aprilie 2017, în etapa a 31-a a sezonului trecut.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite