VIDEO Lucescu jr a subordonat o echipă formidabilă, construită cu milioane de petrodolari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu

Tehnicianul de 43 de ani a scăpat de portarul gafeur, care l-a îmbolnăvit de nervi, i-a învăţat pe arabi să joace italieneşte, la rezultat, şi a fost răsplătit pentru munca sa cu o victorie impresionantă.

Într-un campionat în care Raul e „rege“, Răzvan Lucescu n-are nicio vedetă internaţională la El-Jaish, vicecampioana Qatar-ului. Cei mai buni fotbalişti ai săi sunt doi brazilieni anonimi, Adriano şi Wagner Ribeiro. Totuşi, sezonul trecut, ei au dat împreună 28 de goluri.

În ciuda faptului că El-Jaish n-a avut un tur strălucit, oficialii clubului n-au făcut achiziţii. Asta în timp ce rivalii din campionat s-au întărit serios. Cele mai spectaculoase transferuri au fost făcute de Al-Gharafa, club care i-a luat pe Nene (PSG) şi pe Djibril Cisse (QPR). Cei doi li s-au alăturat lui Mark Bresciano, fost la Lazio.

Victorie mare pentru Răzvan

Cu toate că are un lot „subţire“, Lucescu jr a reuşit să obţină o victorie mare, luni seară, în meciul cu Al-Gharafa.

Elevii românului au deschis scorul în minutul 20, prin Ilyas, iar apoi au făcut ce-i convine cel mai mult lui Răzvan: s-au aşezat pe două linii în faţa porţii şi au blocat toate culoarele. Rezultatul? Al-Gharafa n-a avut decât o singură mare ocazie, bara lui Cisse, în partea secundă, iar pe contraatac, El-Jaish a mai punctat o dată, prin Wagner Ribeiro (87).

Victoria cu 2-0 a consolidat locul 3 în clasament pentru El-Jaish, care ţinteşte o clasare pe podium în retur pentru a ajunge în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor Asiei. Trupa pregătită de Răzvan Lucescu are 28 de puncte după 15 runde. Lider e Al-Sadd cu 40 de puncte.

VEZI GOLURILE MECIULUI EL-JAISH – AL-GHARAFA

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite