VIDEO A lovit balonul, nu copilul de minge: o nouă filmare l-a scăpat pe jucătorul lui Chelsea de o suspendare de lungă durată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hazard

Eden Hazard se poate considera norocos. Filmată dintr-un alt unghi, faza care a provocat indignare în lumea fotbalului nu mai pare atât de gravă.

Mijlocaşul belgian al lui Chelsea a văzut cartonaşul roşu în minutul 78 al meciului cu Swansea şi, iniţial, s-a spus că Hazard va fi primi o pedeapsă suplimentară pentru comportamentul său.

Oficialii lui Chelsea s-au mişcat însă repede şi au găsit o înregistrare, care dovedeşte că Hazard a lovit balonul pe care copilul de minge îl acoperise cu corpul său, din dorinţa de a relua jocul cât mai repede.

Noua filmare a convins Comisia de Disciplină a campionatului englez că Hazard nu trebuie să fie pedepsit suplimentar. Raportul arbitrului a precizat că mijlocaşul a fost eliminat pentru comportament agresiv, ceea ce îi va aduce belgianului o suspendare de trei meciuri.

„Decizia centralului a fost una corectă, iar noi nu vrem să <<spânzurăm>> un fotbalist pentru un gest urât pe care l-a comis, atunci când era în tensiunea meciului. Hazard şi-a cerut scuze băiatului după meci, iar, din punctul nostru de vedere, cazul e închis. Hazard nu va fi suspendat mai mult decât spune regulamentul“, a declarat Gordon Taylor, preşedinte executiv al Premier League. 

VEZI DOVADA CARE L-A SCĂPAT PE HAZARD

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite