VIDEO CM 2014. Anglia, fără un fizioterapeut. Şi-a luat „adio“ de la turneu, după ce s-a accidentat la golul lui Sturridge

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fizioterapeutul Angliei, scos pe targă după accidentare. FOTO: Getty Images
Fizioterapeutul Angliei, scos pe targă după accidentare. FOTO: Getty Images

Nu doar fotbaliştii au parte de accidentări. Mai mult sau mai puţin stupide, ori dureroase. A demonstrat-o duminică dimineaţa, în timpul partidei Anglia – Italia, de la Manaus, şi Gary Lewin. Pentru fizioterapeutul naţionalei Angliei, turneul final s-a încheiat, din cauza unei accidentări pe care acesta a suferit-o în timpul partidei.

Cum s-a petrecut nefericitul accident? Italia a deschis scorul prin şutul lui Marchisio (35), dar Anglia a revenit rapid în joc, cu reuşita lui Sturridge (37).

De bucurie pentru golul atacantului lui Liverpool, Lewin a sărit de pe banca de rezerve, dar a aterizat pe o sticlă de apă şi şi-a luxat glezna! Imediat a primit îngrijiri medicale la faţa locului, apoi  a fost scos de pe arenă pe targă. 

„E o accidentare foarte dureroasă. A fost dus la spital. Doctorul i-a aranjat glezna pe gazon, dar turneul s-a încheiat practic pentru Gary. E un moment trist pentru noi“, a spus antrenorul Roy Hodgson. 

Mai durerosă pentru englezi a fost înfrângerea în faţa Italiei, concretizată în partea secundă, după reuşita de 2-1 a lui Balotelli (50). 

Anglia mai are un fizioterapeut în lot, Steve Kemp. 

Pentru Anglia urmează acum un alt meci important, joi, contra Uruguayului (ora 22.00), o altă învinsă după primele meciuri din grupa D, 1-3 cu Costa Rica.  

Câştigă o tabletă şi multe alte premii participând la un concurs cu întrebări despre Campionatul Mondial

Citeşte toate ştirile de pe adevarul.ro despre CM 2014

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite