VIDEO Şumudică s-a luat cu mâinile de cap, atunci când a văzut ce gol a luat echipa lui. Ibrahimovici ar aplauda în picioare, dacă ar vedea această reuşită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Şumudică
Marius Şumudică

Fostul tehnician al Rapidului are o echipă destul de slabă, dar şi mult ghinion în Emirate. Duminică seară, el a rămas cu gura căscată, după o execuţie de poveste care, din păcate pentru el, a fost reuşită de un adversar.

Cinci meciuri, zero victorii, un egal şi patru înfrângeri. Acesta e bilanţul lui Marius Şumudică la Al-Shaab. Totuşi, primele patru meciuri, toate disputate în Cupa Etisalat, o competiţie în care Al-Shaab era ca şi eliminată înainte de sosirea lui Şumi, au fost de pregătire pentru returul de campionat. 

O deviere magică la colţul lung

În acest weekend, întrecerea internă s-a reluat în Emirate. Astfel, duminică seară, Şumudică a bifat primul test adevărat, în deplasare, la Dubai SC (locul 7 din 14).

Cu fostul rapidist Felipe Teixeira integralist la Al-Shaab, trupa lui Şumi a cedat, scor 0-1, după un gol senzaţional înscris în minutul 84 de Magrao. 

Brazilianul a deviat cu călcâiul o centrare venită după o lovitură liberă. Balonul s-a dus la colţul lung şi l-a lăsat fără reacţie pe portarul lui Şumudică.

După această înfrângere în campionat, situaţia lui Şumudică la Al-Shaab a devenit şi mai încurcată. Ultimele trei formaţii din prima ligă din Emirate au câte şapte puncte, după 14 etape. 

Locul 12: Al-Shaab

Locul 13: Dibba Al-Fujairah

Locul 14: Al-Ittihad Kalba 

Locurile 13 şi 14 vor retrograda la finalul campionatului din care au mai rămas nouă runde de jucat.

VEZI GOLUL SENZAŢIONAL ÎNSCRIS DE MAGRAO

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite