Veşti bune şi proaste pentru Halep: e pe cale să scape de Serena, însă îşi poate continua căderea în ierarhia WTA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep n-a câştigat, deocamdată, un Grand Slam, însă poate da lovitura în Singapore, mai ales că favorita numărul 1 are şanse minime de a fi pe teren.

Constănţeanca de 23 de ani a pierdut locul 2 în lume, după ce forma slabă şi accidentările repetate au cauzat eliminarea ei prematură la US Open, Wuhan şi Beijing.

După ultimul abandon, la Beijing, Halep s-a hotărât să ia o pauză până la Turneul Campioanelor, eveniment pentru care s-a calificat, în premieră. Totuşi, pentru a se reface după o serie de accidentări, românca a refuzat să mai concureze la turneele din Rusia şi Bulgaria, competiţii la care luase parte în 2013. 

Drept urmare, Simona va pierde puncte importante în următoarea perioadă şi ar putea cădea până pe locul 4 în clasamentul mondial.

„Serena se va retrage“

Halep nu e însă singura jucătoare importantă din circuitul WTA, care suferă din cauza problemelor medicale în acest sfârşit de an.

Potrivit ziare.com, care citează sure din presa rusă, Serena Williams urmează să-şi anunţe retragerea din Turneul Campioanelor, care va debuta la Singapore, la 20 octombrie. Jucătoarea numărul 1 din lume nu vrea să-şi agraveze problemele la genunchiul stâng.

În acest moment, Simona Halep, Serena Williams, Maria Şarapova, Petra Kvitova, Agnieszka Radwanska, Eugenie Bouchard, Caroline Wozniacki si Ana Ivanovici sunt cele opt jucatoare care compun cele două grupe de la Turneul Campioanelor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite