Verdict îngrozitor pentru giuleşteni: „Rapid o să retrogradeze“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rui Duarte a jucat catastrofal în meciul cu Oţelul
Rui Duarte a jucat catastrofal în meciul cu Oţelul

Unul dintre cei mai importanţi oameni din fotbalul românesc a enumerat paşii care vor urma după insolvenţă: jucătorii vor pleca, iar echipa va ajunge în „B“

Rapid şi-a luat „la revedere“ de la suporteri, în ultima partidă disputată în Giuleşti, în 2012, printr-un meci horror, care reflectă fidel situaţia clubului.

Cu o echipă alcătuită din jucători neplătiţi de patru luni şi pe picior de plecare, gazdele au cedat în faţa Oţelului, o formaţie care adunase o victorie şi trei înfrângeri în precedentele patru etape! Acest nou eşec a adâncit criza în Giuleşti: bucureştenii n-au mai avut un sezon atât de slab, cu 26 de puncte după 19 runde, din stagiunea 1993 – 1994. Atunci, bucureştenii aveau doar 24 de puncte după 19 etape, însă, la final, s-au clasat pe locul 4. 

Acum, nimeni nu crede în astfel de minuni, iar previziunile sunt dintre cele mai sumbre.

„Urmează ani de umilinţă“

După 2-3 cu Oţelul, preşedintele LPF a tras un semnal de alarmă. „Rapid se duce şi îmi pare foarte rău de ea. O să retrogradeze. E deranj mare, când intri în insolvenţă. Vine un administrator judiciar şi el conduce clubul. Comisiile Ligii vor analiza, în această săptămână, memoriile depuse de jucători. Dacă ei pleacă, atunci şi Rapidul se duce“, a spus Dumitru Dragomir. 

Fostul căpitan al bucureştenilor, Nicolae Stanciu, s-a arătat şi el scârbit de situaţia clubului. „Rapid a ajuns în insolvenţă din cauza patronului şi a celor din conducere. Era normal ca după ani de zile de căpuşat, o societate să ajungă în această situaţie. Toţi banii s-au dus într-un singur buzunar, iar în conturile clubului au ajuns firimituri. Pentru Rapid, urmează ani de umilinţă“, a declarat fostul fundaş. 

Echipa e debusolată şi părăsită. Dacă nu-ţi stă gândul la fotbal, atunci n-ai cum să te pregăteşti. La Rapid, va urma o întinerire a lotului şi o micşorare a bugetului. Marian Rada antrenor Rapid
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite