Vasile Antonescu a câştigat turneul de tenis Vitality Open Tour

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vasile Antonescu a câştigat cea de a patra ediţie a Vitality Open Tour, după ce l-a învins în finală, cu scorul de 2-6, 6-4, 6-1, pe Thomas Statzberger(Austria).

“Am fost un pic emoţionat, dar publicul a fost de partea mea şi m-a susţinut foarte mult. Este a şasea finală pe care o joc şi în sfârşit o şi câştig. Este o piatră care mi se ia de pe suflet şi acum o să joc mult mai relaxat şi o să fie mult mai bine în viitor. Vreau să mulţumesc în primul rând antrenorilor, sponsorilor şi tuturor celor care au făcut posibil acest turneu. Am înţeles că finala a avut un impact foarte mare la public şi le transmit să continue cu pasiune să urmărească tenisul, să vină la meciuri”, a declarat Vasile Antonescu.Oficialul Dr. Oetker România, Alex Schuster, a premiat cei doi finalişti de la simplu.

La dublu, perechea Peter Nagy(HUN) /Cristian Rodriguez (COL) a câştigat a cea de a IV-a ediţie turneului ITF pentru seniori, Vitality Open Tour, cu premii de 15.000 $, de la Tenis Club din Curtea de Argeş.  De asemenea, a fost premiată echipa Tenis Club din Curtea de Argeş, care a cucerit trofeul de campioană naţională la fete, categoria sub 10 ani. Echipa este alcătuită din Maria Alessia Floarea (nr. 1 pe plan naţional), Eva Maria Ionescu, Antonia Maria Dinică şi Diana Elena Holdis şi Gheorghe Borţan (căpitan nejucător).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite