Articol publicitar

Unde ne recomandă Cădar Marius să jucăm la pariuri online

Publicat:
Ultima actualizare:
advert

Vă prezentăm cele 5 case de pariuri online recomandate de specialistul Cădar Marius şi tot ce trebuie să ştiţi pentru a vă maximiza şansele de câştig la pariuri!

Piaţa de jocuri de noroc din România a început să fie reglementată din vara anului 2015. De atunci, pariorii pot juca numai la agenţiile de pariuri online care sunt licenţiate la Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc. Din fericire pentru pasionaţii de adrenalină de la noi din ţară, o serie de operatori internaţionali de top nu numai că şi-au luat licenţa de funcţionare, dar au primit dreptul de a opera în mod 100% legal în România pentru următorii 10 ani.

Chiar dacă în acest moment avem 16 case de pariuri online licenţiate, nu înseamnă că toate acestea sunt la fel de bune. În acest sens, Cădar Marius, fondatorul comunităţii pariorilor din România, a realizat alături de echipa specialiştilor din cadrul echipei PariuriX.com, o serie de recenzii detaliate despre fiecare operator licenţiat.

Ţinând cont de factori precum: oferta pre-meci şi live, număr opţiuni şi evenimente, transmisiuni live şi statistici live, bonusuri şi promoţii oferite, payout, suportul pentru clienţi, navigabilitatea de pe mobil şi altele, Cădar a realizat şi o selecţie de operatori la care joacă şi pe care îi recomandă şi celorlalţi pariori.

Pentru că nu există un operator care să poată fi numit numărul unu, casele de pariuri online recomandate de Cădar Marius se completează foarte bine între ele, fiecare dintre acestea excelând în anumite privinţe. Specialistul îi sfătuieşte pe toţi pariorii români să-şi deschidă conturi la agenţiile recomandate şi să le testeze, pentru a le putea cunoaşte şi specula punctele forte.

ACESTEA SUNT CASELE DE PARIURI ONLINE RECOMANDATE DE CĂDAR MARIUS LA CARE PUTEŢI PARIA 100% LEGAL ŞI FĂRĂ RISCURI ÎN URMĂTORUL DECENIU:

advert

Betfair deţine cea mai activă şi titrată platformă de Sports Betting Exchange din lume. Secţiunea de Sportsbook lansată în 2013 a făcut însă mari progrese, oferind în momentul de faţă o serie de funcţii extrem de apreciate, cum ar fi: Asigurarea Biletelor, Price Rush sau Generatorul de bilete cu ponturi populare din fotbal, printre altele.

advert

Sportingbet, unul dintre primii operatori lansaţi în mediul online, se remarcă prin ofertele pe care le pune la bătaie zilnic pentru pariori. Programul de loializare numit „Asigurarea Săptămânală” le permite celor care au încheiat săptămâna cu bilanţ negativ să-şi recupereze o parte din pierderi. În plus, utilizatorii activi pot intra în lupta pentru câştigurile de până la 65.000 RON în mod gratuit.

advert

Netbet surprinde prin frecvenţa cu care îi invită pe pariori să acceseze diversele oferte construite în jurul partidelor şi turneelor de mare interes. Operatorul iese în evidenţă şi prin oferta bogată de pariuri live, dar şi prin cele peste 250 de jocuri de cazinou care sunt la discreţia pariorilor. Aici se pot plasa şi pariuri pe sporturi virtuale, curse de cai, eSports, dar şi alte pariuri speciale.

adh

Betano impresionează prin oferta „Marjă 0%” care oferă zilnic meciuri de fotbal, tenis, baschet şi volei, la care operatorul practică o marjă de câştig de 0%, lăsându-le astfel pariorilor cote foarte mari pentru piaţa principală 1X2. Nici aplicaţia Betano pentru dispozitivele care rulează sistemul de operare iOs nu este de neglijat, întrucât dispune de o funcţie deosebită: permite plasarea pariurilor cu comandă vocală.

advert

Unibet este una dintre cele mai premiate agenţii de pariuri online în ultimii ani la nivel mondial. Operatorul britanic are licenţă în România pentru a oferi aceste patru platforme de joc: pariuri sportive, jocuri de casino, poker şi bingo. De asemenea, utilizatorii au acces la zeci de mii de meciuri în format live video prin intermediul Unibet TV şi la ponturi de la specialiştii Ilie Dumitrescu şi Ionel Dănciulescu.

d

PariuriX.com promovează parierea responsabilă. Pariurile pot avea consecinţe financiare şi pot cauza dependenţă. Vă rugăm să jucaţi responsabil!

PariuriX.com - 18+ Site-ul este interzis minorilor – Licenţă Clasa II prin Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite