Timea Bacsinszky, adversara Monicăi Niculescu în optimi la Wimbledon. 4-1 pentru româncă la meciuri directe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Monica Niculescu
Monica Niculescu

Jucătoarea elveţiană Timea Bacsinszky, locul 15 WTA şi a 15-a favorită, s-a calificat, sâmbătă, în optimile de finală ale turneului de Grand Slam de la Wimbledon, fază în care o va întâlni pe românca Monica Niculescu.

Bacsinszky a învins-o în turul trei pe sportiva germană Sabine Lisicki, cap de serie numărul 18, scor 6-3, 6-2, într-o oră şi şapte minute.

Timea Bacsinszky şi Monica Niculescu au mai fost până în prezent adversare de cinci ori, de patru ori impunându-se românca (la Latina în 2007, Paris în 2009, Praga în 2010 şi Australian Open în 2011) şi o dată jucătoarea elveţiană (la Marsilia, în 2009). E adevărat că de la ultima confruntare, jucătoarea din Elveţia cu origini maghiare a progresat mult. 

Monica Niculescu, locul 48 WTA, s-a calificat, sâmbătă, în optimile de finală ale turneului de la Wimbledon, după ce a învins-o în turul trei pe sportiva cehă Kristyna Pliskova, locul 134 mondial, scor 6-3, 7-5, şi şi-a egalat cea mai bună performanţă la un Grand Slam. Sportiva română a mai ajuns în turul 4 al unui turneu de Grand Slam în 2011, la US Open.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite