Ce face echipa de Fed Cup a României: victorii pentru Begu şi Mitu, Dulgheru a dansat ca Michael Jackson

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La turneul de la Casablanca, Florin Mergea a făcut pentru prima dată pereche cu indianul Rohan Boppana, iar debutul a fost cu dreptul. Fetele joacă la Charleston.

Florin Mergea a renunţat la parteneriatul cu englezul Dominic Inglot, deşi cei doi reuşiseră două victorii de senzaţie împotriva fraţilor Bryan.

Problemele medicale ale lui Inglot l-au făcut pe Mergea să se reorienteze asupra indianului Rohan Boppana (35 de an), care are un adevărat "istoric" în proba de dublu.

La primul meci al lor, Mergea şi Bopanna au trecut în turul unu de la Casablanca de perechea spaniolă Carrerno Busta - Marrera, scor 6-7, 6-2, 10-6.

La Charleston, în SUA, Edina Gallovits a fost bătută de Madison Brengle, scor 7-6, 4-6, 6-2. 

Ce face echipa de Fed Cup: victorii pentru Begu şi Mitu, eşec pentru Dulgheru

Tot la Charlestone, Alexandra Dulgheru a pierdut în primul tur meciul cu Alja Tomljanovici, 7-6, 4-6, 6-4 pentru jucătoarea croato-australiană.În schimb, Dulgheru s-a distrat de minune la petrecerea jucătoarelor, imitând dansul lui Michael Jackson. 

În primul tur al turneului WTA de la Charleston, turneu dotat cu premii în valoare totală de 731.000 de dolari, Irina Begu, a 13-a favorită, a învins-o cu scorul de 6-2, 7-6 pe nemţoaica Laura Siegemund, o sportivă venită din calificări. În turul secund, Begu va juca împotriva Yaroslavei Shvedova, din Kazakstan.

S-a calificat în turul doi şi Andreea Mitu. Adversara ei, jucătoarea americană Varvara Lepchenko, a abandonat la scorul 6-1, 2-1 în favoarea jucătoarei noastre. Mitu va juca împotriva Aljei Tomljanovici, cea care a eliminat-o pe Dulgheru. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite