Telekom şi moderatorul Samuilă, reacţii după o gafă mare: Ce spun despre apariţia clipului cu Piţurcă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Silviu Tudor Samuilă
Silviu Tudor Samuilă

La ce s-a întâmplat cu înregistrarea emisiunii „Sport Report“, urcată pe site, în varianta needitată, cu o tiradă de înjurături din partea antrenorului, probabil, acesta nu va mai merge mult timp de acum încolo la postul care l-a făcut de râs.

Victor Piţurcă a fost invitatul celor de la Telekom Sport şi, în ultimele zile, multe dintre declaraţiile sale, oferite în emisiunea „Sport Report“, au fost preluate de diverse site-uri. 

Din păcate pentru fostul selecţioner, de acum, toată participarea sa la discuţia cu moderatorul Silviu Tudor Samuilă a fost trecută în plan secund, uitată complet, după apariţia dialogului halucinant din timpul unei pauze publicitare despre care „Adevărul“ a scris aici.

Cum această gafă uriaşă s-a rostogolit în mediul online, în ultimele 24 de ore, şi a cauzat prejudicii de imagine pentru Telekom Sport, Victor Piţurcă şi moderatorul Samuilă, atât postul respectiv de televiziune, cât şi angajatul lor şi-au cerut, în mod public, scuze.

Cum a reacţionat Telekom Sport?

*Telekom Sport şi www.telekomsport.ro îşi asumă eroarea regretabilă pentru apariţia acestui clip care a conţinut o discuţie privată din pauza publicitară a unei emisiuni tv. Ne cerem scuze celor care ne citesc, telespectatorilor, lui Victor Piţurcă şi oricărei persoane menţionate în acest clip.

Ce a spus Silviu Tudor Samuilă?

*Dintr-o regretabilă eroare, în spaţiul public au apărut nişte imagini dintr-o pauză publicitară a emisiunii mele pe care am avut-o miercuri seară cu Victor Piţurcă. În primul rând vreau să-i cer scuze lui Victor Piţurcă pentru că evident nu ar fi trebuit acele imagini să apară sub nicio formă. Este o eroare a noastră, pe care ne-o asumăm. 

*Pe de altă parte, ceea ce discutăm în pauzele publicitare ar trebui să rămână în pauzele publicitare. Dialogurile noastre în privat sunt în privat iar ceea ce apare pe post ar trebui să rămână acolo. Îmi cer scuze şi dacă cineva din persoanele la care am făcut referire în acele imagini se simt lezate şi vă cer scuze dumneavoastră, publicului nostru, care sper să rămână fidel în continuare!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite