VIDEO Supriză de proporţii la turneul de la Montreal. Un jucător de pe locul 143 ATP a reuşit să dea lovitura şi să elimine unul dintre cei mai buni jucători ai lumii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În paralel cu turneul WTA de la Toronto se desfăşoară turneul ATP de la Montreal, acolo unde este prezentă toată elita tenisului masculin.

În absenţa a trei dintre favoriţi, Murray, Djokovici şi Wawrinka, toţi cu probleme medicale, toată lumea se aştepta la o finală între Roger Federer şi Rafael Nadal, cei mai buni jucători din 2017, care au revenit spectaculos în circuit. Ei bine, această finală nu va mai avea loc, deoarece Rafael Nadal a fost eliminat de un canadian. 

Denis Shapovalov a dat lovitura în această noaptă şi l-a scos din competiţie pe starul spaniol, de care a trecut în trei seturi, cu scorul de 3-6, 6-4, 7-6. Shapovalov este locul 143 în lume, în veme ce Nadal este pe locul 2 în clasamentul mondial.

Din cauza acestui rezultat, Nadal a ratat şansa de a redeveni numărul 1 mondial, loc pe care va sta în continuare Andy Murray.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite