Steaua poate pierde gratis în această vară trei jucători de bază. Reghecampf: „Ar fi păcat ca echipa să se destrame!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După partida pe care Steaua a câştigat-o cu 2-0 pe terenul lui Dinamo Tbilisi în preliminariile Ligii Campionilor, Laurenţiu Reghecampf a susţinut că sunt şanse mari ca lotul campioanei să se destrame în această vară.

Reghecampf şi-a stăpânit bucuria succesului cu Dinamo Tbilisi, deoarece trei dintre cei mai buni jucători ai Stelei în acest moment sunt la final de contract şi pot pleca gratis din Ghencea în această vară. Astfel, campioana României îi poate pierde pe Tătăruşanu, Cristi Tănase şi Bourceanu în cazul în care contractele nu le vor fi prelungite. „Avem 3-4 jucători cărora li se termină contractul şi pentru acest lucru avem nevoie de patronul echipei. Ar fi păcat ca această echipă pe care a făcut-o în zece ani să se destrame aşa de rapid”, a spus Reghecampf.

Potrivit informaţiilor oferite de impresarul celor trei jucători, aceştia nu vor să-şi prelungească angajamentele cu Steaua până când nu vor negocia cu Gigi Becali . „Toţi jucătorii vor să discute cu Gigi Becali şi este o problemă mare. Sunt jucători pe final de contract, iar ei nu discută cu altcineva”, a spus Anamaria Prodan, impresarul fotbaliştilor la Digi Sport.

Pentru a încerca să rezolve această problemă, Reghecampf şi MM Stoica vor merge în vizită la Gigi Becali, la Penitenciarul Jilava, pentru a găsi împreună o soluţie.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite