Steaua, în faţa unui moment de răscruce: când se va clarifica problema siglei şi cum decurg negocierile cu Armata

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Valeriu Argăseală a anunţat, în premieră, în cât timp oficialii clubului vor afla ce siglă va fi pe echipamentele jucătorilor în partea a doua a sezonului.

Echipa finanţată de Gigi Becali a pierdut sigla Stelei după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a anunţat ca aceasta aparţine de Clubul Sportiv al Armatei. 

După această lovitură, subalternii latifundiarului din Pipera au depus trei sigle la OSIM, urmând să aleagă una pentru partea a doua a sezonului.

Varianta apărută, astăzi, în presă (foto, jos) a fost deja contestată de cei de la Venus Bucureşti, care acuză echipa lui Gigi Becali de plagiat. În ciuda acestei reacţii, preşedintele Valeriu Argăseală nu-şi face griji, după cum a mărturisit la Digi Sport.

Venus

Ce a spus?

„Văd că e o modă acum să conteste lumea. Inclusiv cei de la Venus. Ce să facem? OSIM-ul îşi va spune cuvântul şi apoi vom vedea cine va avea dreptate. Mă aştept să mai apară şi alţi contestatari, dar eu nu cred că va niciun fel de probleme. Sigla noastră n-are nicio legătură cu a celor de la Venus. Într-o săptămână cei de la OSIM ne vor da un răspuns“, a spus preşedintele formaţiei din Ghencea.

Argăseală a oferit detalii şi despre dificultăţile pe care le-a întâmpinat în negocierile cu Clubul Sportiv al Armatei (CSA), care deţine sigla originală a Stelei.

„Cum să iau legătura cu MApN? Eu am vrut să discut. Pe noi cei de la CSA ne-au anunţat că au sigla. Din decembrie, tot îi caut şi ei îmi spun că n-au nicio noutate, că n-au ce să-mi spună. Şi atunci ce să fac? Am făcut demersurile la CSA, un apel, dar n-am primit niciun fel de răspuns. Nu veniţi că n-avem nicio noutate, mi-au spus. Ce să fac, să mă duc să fac planton?“, a declarat Argăseală.

Sandu: „Nişte ambiţii absolut tâmpeşti“

Şi fostul preşedinte FRF, Mircea Sandu, a comentat la Digi Sport problema pe care Steaua o are cu sigla clubului.

„Observ nişte lucruri care chiar mă îngrijorează. Ce câştigă Clubul Sportiv al Armatei Steaua, având această siglă pe care nu vrea s-o lase fotbalului? O siglă care a adus atâtea satistfacţii, care a scos lumea în stradă? Gigi Becali a greşit, plăteşte, e în puşcărie, dar ţine acest club în viaţă de 14 ani, îl ţine bine. Aici sunt nişte ambiţii absolut tâmpeşti. Astea sunt măgării, o bătaie de joc. Şi îi atrag atenţia Ministrului Apărării. Poate să dea o decizie!“, a afirmat „Naşul“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite