Dan Petrescu „lucrează“ Steaua? Campioana României poate rămâne fără antrenor din cauza „Bursucului“. „Adevărul“ prezintă legăturile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Petrescu
Dan Petrescu

Roş-albaştrii speră să obţină acordul lui „Reghe“, pentru un nou contract, după derby-ul cu Dinamo (10 mai, ora 21.00, Digi Sport 1), însă lucrurile se pot complica, după ultimele declaraţii ale tehnicianului lui Dinamo Moscova.

Gigi Becali a insistat că prelungirea contractului lui Laurenţiu Reghecampf e o formalitate. Pe de altă parte, tehnicianul roş-albaştrilor e asaltat de oferte, după rezultatele din acest sezon. 

„Adevărul“ a scris, în exclusivitate, că cele mai multe propuneri pentru „Reghe“ sunt de la cluburi din Rusia. Se pare că Dan Petrescu i-a pus o vorbă bună pentru Reghecampf la ruşi, în ciuda faptului că impresarul Ioan Becali, un inamic al lui „Reghe“, a vorbit urât despre acesta în presa rusă.

Acum, Dan Petrescu a afirmat, în mod public, că, dacă vrea să facă un pas înainte în carieră, tehnicianul Stelei ar trebui să plece din Liga I, încă din vară.

Ce a spus?

„Dacă vrea să plece Reghe, acum e momentul potrivit, după ce iei campionatul. Eu am luat campionatul cu Unirea, dar ofertele n-au venit, deşi aveam un nume şi ca fotbalist“, a spus „Bursucul“ la Dolce Sport.

Oli n-a plecat imediat

Ultimul antrenor al Stelei care luase titlul, Cosmin Olăroiu, a stat la Steaua şi în sezonul de după câştigarea campionatului. N-a mai repetat performanţa din 2005-2006, s-a clasat pe locul 2, după care a plecat în Asia, la Al-Hilal (Arabia Saudită).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite