Steaua CSM EximBank va juca în play-off la Sala Polivalentă din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steliştii se mută la Polivalentă
Steliştii se mută la Polivalentă

Steaua CSM EximBank intră în play-off-ul Ligii Naţionale de Baschet dintr-o poziţie de top. Militarii îşi vor disputa meciurile în Sala Polivalentâ din Bucureşti.

Echipa de baschet Steaua CSM EximBank a acces în play-off-ul Ligii Naţionale de Baschet de pe poziţia a doua a clasamentului, performanţă cu atât mai notabilă cu cât are loc la doi ani de la promovarea formaţiei în primul eşalon românesc.
„Ne-am propus să revenim în elita baschetului românesc şi, iată, rezultatele confirmă atingerea acestui obiectiv. Dacă sezonul trecut am avut ca ţintă construirea unei baze solide a echipei, acum vrem să rămânem în primele patru echipe din campionat la sfârşitul play-offului. Îi felicit pe băieţi pentru evoluţia din acest sezon şi am încredere că întreaga echipă se va mobiliza pentru a atinge acest obiectiv extrem de important pentru noi”, a declarant preşedintele Steaua CSM EximBank, Virgil Stănescu.
În prima fază a play-off-ului, care se joacă după sistemul 3 din 5, Steaua CSM EximBank va întâlni CSM Oradea, primele două meciuri urmând să le dispute pe teren propriu, pe 10 şi 11 aprilie 2015.
„Vom porni în prima fază din play-off având avantajul terenului propriu. Pentru noi este foarte important să jucăm în faţa fanilor noştri care în ultima perioadă au venit într-un număr foarte mare să ne susţină şi cărora le multumim pentru asta. Ei fac parte din familia noastră şi, pentru că ne dorim să îi avem mereu alături în număr cât mai mare, am decis ca meciurile pe care Steaua CSM EximBank le va disputa în play-off să se desfăşoare la Sala Polivalentă din Capitală. Aşadar îi aşteptăm pe toţi iubitorii de baschet să fie alături de Steaua CSM EximBank, mai ales că suntem singura echipă de baschet bucureşteană care evoluează în Liga Naţională“, a completat Virgil Stănescu.


Cum meciurile „militarilor“ de pe teren propriu se dispută, de obicei, în sala „Mihai Viteazu“, echipa de baschet a Stelei va fi nevoită să se obişnuiască repede cu noua variantă pentru partidele din play-off, lucru comentat de preşedintele clubului: „Într-adevăr, nu am avut multe antrenamente acolo, dar cred că avantajul terenului ni-l vor da suporterii şi familia din tribune. Ne simţim acasă unde suntem cu toţii împreună, unde reprezentăm ceva pentru comunitate “.
Preţul biletelor este de 5 lei la peluză, 10 lei la tribuna a doua, 15 lei la tribuna 1 şi 25 de lei la tribuna zero. Acestea pot fi achiziţionate de la Sala Regimentului de Gardă „Mihai Viteazu“ până la data de 9 aprilie sau pot fi comandate la adresa de emailcontact@steauabaschet.ro până la data de 6 aprilie, în limita biletelor disponibile, acestea urmând a fi livrate prin curier.

Virgil Stănescu FOTO Marian Iliescu

Forma bună a baschetbaliştilor de la Steaua se datorează şi recuperării excelente de care aceştia au parte. Baschetbaliştii stelişti se recuperează după modelul lansat de multiplul campion olimpic de schi, austriacul Hermann Maier. Americanul Trevis Watson şi bosniacul Goran Ikonic, spre exemplu, jucători de bază ai echipei Steaua CSM EximBank, s-au aflat într-un program de recuperare urgentă la Centrul de Medicină Integrativă Global Wellness System. De supravegherea celor doi s-au ocupat medicul centrului de medicină Cristina Popescu şi kinetoterapeutul Mihai Albata, care au programat celor doi stelişti un protocol de mai multe şedinţe pe zi la dispozitivul medical Papimi. Prin intermediul impulsurilor electro-magnetice înalt pulsate şi cu perioadă scurtă de atac, dispozitivul ajută la scăderea durerii, reducerea inflamaţiei, creşterea şi îmbunătăţirii mobilităţii articulare şi recuperarea rapidă a funcţionalităţii. De asemenea, Papimi ajută la creşterea rezistenţei la întindere a ligamentelor, vindecarea mai rapidă a leziunilor pielii şi îmbunătăţeşte formarea capilarelor sangvine.


Dublul campion olimpic şi triplul campion mondial la schi, austriacul Hermann Maier (43 de ani) s-a recuperat cu ajutorul acestui dispozitiv medical după ce a suferit un accident grav cu motocicleta, ca apoi să câştige din nou locul 1 în clasamente.
Steaua CSM EximBank reuneşte echipa de baschet profesionist Steaua CSM EximBank, care activează în prezent în Liga Naţională de Baschet, precum şi echipele care activează în Liga I - Steaua CSM EximBank 2, dar şi la juniori U 18 – Steaua CSM EximBank 1 Bucureşti, U17 -Steaua CSM II EximBank şi U16 -  Steaua CSM EximBank. Pentru a promova şi susţine importanţa activităţii şi educaţiei fizice în viaţa copiilor, Steaua CSM EximBank derulează proiectul “Respect” – educaţie prin baschet, care, anual, include peste 1.000 de copii din şcolile bucureştene.
La finalul sezonului regulat al Ligii Naţionale de baschet masculin – ediţia 2014/2015, Steaua CSM EximBank ocupă poziţia a doua a ierarhiei generale. Sezonul actual a debutat pentru echipa roş-albastră cu retragerea lui Virgil Stănescu din activitatea competiţională şi menţinerea tehnicianului croat Niksa Bavcevic împreună cu căpitanul Mihai Paul, jucător aflat la al doilea sezon sub culorile roş-albastre.
 

papimi
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite