Antrenorul lui Basel declară război Stelei: „Vom juca obraznic şi fără teamă la Bucureşti“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steaua - Basel se va juca pe Arena Naţională FOTO Răzvan Păsărică
Steaua - Basel se va juca pe Arena Naţională FOTO Răzvan Păsărică

Steaua va disputa cel de-al treilea meci din grupele Champions League împotriva lui Basel în data de 22 octombrie, pe teren propriu. Între timp, roş-albaştrii vor debuta în această faza a competiţiei miercuri, în deplasare, cu Schalke 04.

Siguri de victorie! Fotbaliştii şi oficialii lui Schalke prevăd o victorie categorică în faţa Stelei  

Tehnicianul lui FC Basel atrage atenţia campioanei României, pe care o avertizează în privinţa stilului de joc pe care elveţienii îl vor aborda la Bucureşti: 

„Mă bucur că întâlnim Steaua, din punct de vedere sportiv este o mare provocare. Este o echipă care a învins-o pe Chelsea anul trecut pe teren propriu, în meciul tur. Mă încântă acest lucru şi sunt sigur că vom avea o grupă în care să ne arătăm valoarea. Pentru a te califica trebuie să termini pe locul doi, iar acest lucru nu este imposbil. Este nevoie de un Basel cum a fost anul trecut, obraznic, fără teamă, care să joace un fotbal curajos“, a declarat Murat Yakin potrivit DolceSport.

Steaua debutează miercuri în Grupa E Champions League, când va întâlni Schalke 04, în deplasare. Programul roş-albaştrilor mai prevede meciul cu Chelsea Londra (a) pe 1 octombrie, cu FC Basel (a) pe 22 în aceeaşi lună şi apoi partidele retur. Toate meciurile vor putea fi vizionate sub formă de LIVETEXT pe adevărul.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite