Sorana Cîrstea intră în joc! Ce alegeri va face Ilie Năstase după retragerea Simonei Halep

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru meciul cu Belgia din weekend, din primul tur al Grupei Mondiale II, Ilie Năstase se va baza pe o echipă formată din Irina Begu, Monica Niculescu, Sorana Cîrstea şi Patricia Ţig.

Chiar dacă e situată mai jos decât Niculescu în clasamentul WTA, Sorana ar putea fi folosită în jocurile de simplu, ţinând cont de forma ei bună arătată la Australian Open. Aşa crede şi Simona Halep: „Sorana cred că joacă foarte bine în Fed Cup, mereu a fost motivată în plus şi de public, aşa că mă aştept să câştige şi de data asta “.
Bilete şi la Polivalentă
Biletele pentru întâlnirea România – Belgia, contând pentru turul I al Grupei Mondiale II a Fed Cup, se vor vinde, începând de azi,  şi la caseria de la Sala Polivalentă, a anunţat Federaţia Română de Tenis. Casieria va fi deschisă între orele 12.00 şi 20.00, de luni până vineri, şi, începând cu ora 09.00, sâmbătă şi duminică. În continuare biletele pot fi achiziţionate şi online, de pe site-ul www.bilete.ro, precum şi în Reţeaua Bilete.ro. Preţul unui bilet este de 90 de lei pe zi - Categoria 2 (Tribună), respectiv 150 lei pe zi – Categoria 1 (Lojă tribună). Copiii preşcolari, dar nu mai mici de 3 ani, au acces gratuit, ocupând acelaşi loc cu persoanele majore care îi însoţesc.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite