Sorana Cîrstea urcă în turul trei prin abandonul adversarei: Bethanie Mattek-Sands, accidentare îngrozitoare în timpul meciului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bethanie Mattek a fost scoasă cu targa de pe teren FOTO Getty Images
Bethanie Mattek a fost scoasă cu targa de pe teren FOTO Getty Images

Sorana Cîrstea, locul 63 WTA, s-a calificat în turul al treilea la Wimbledon, după ce a beneficiat de abandonul americancei Bethanie Mattek-Sands, locul 103 WTA, la scorul de 4-6 7-6 (4). Mattek-Sands a alunecat şi s-a accidentat grav la genunchi, în primul ghem al decisivului.

Americanca Bethanie Mattek Sands, cea mai bună jucătoare a lumii la dublu, a alunecat când a atacat o minge la fileu, după ce servise Sorana.

Ea s-a prăbuşit pe teren şi a început să strige după ajutor. Îngrijorată, Sorana Cîrstea a sărit fileul şi a venit lângă adversara ei. Sportiva americană a fost transportată cu targa la ambulanţa care a preluat-o şi a dus-o la spital.

Momentul accidentării teribile a Bethaniei Sands în partida cu Sorana Cîrstea

„Din nefericire, accidentarea la genunchi suferită de jucătoarea americană pare foarte serioasă. Ea a fost scoasă pe targă de pe teren", se arată pe site-ul oficial al turneului.

În acel moment, scorul era 1-1. Mattek Sands a câştigat primul set cu 6-4, în vreme ce Sorana s-a impus în cel de-al doilea, scor 7-6. În momentul întreruperii partidei, scorul în setul III era 0-0, 40-15 pentru Sorana.

În turul III, Sorana Cârstea va juca împotriva învingătoarei dintre Yannina Wickmaier şi Garbine Muguruza. Cu această victorie obţinută prin retragerea adversarei, Sorana Cârstea şi-a egalat cea mai bună performanţă de la Wimbledon. Ea a mai ajuns de două ori în turul al treilea, în 2009 şi 2020. Totuşi, cea mai bună performanţă a ei la un Grand Slam rămâne calificarea în optimi la Australian Open chiar anul acesta.

Ţipetele de durere ale Bethaniei Sands după accidentarea groaznică din partida cu Sorana Cîrstea

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite