Simona Halep a vorbit despre turneul de la Wimbledon: „O să joc mai mult pe...“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a inaugurat două terenuri de tenis la Liceul Teoretic Traian din Bucureşti.

Halep a participat şi la prezentarea clasei a V-a cu profil "tenis", care îi va purta numele. Simona Halep a schimbat câteva mingi, pe noile terenuri, cu copiii înscrişi la clasa cu profil "tenis" şi le-a oferit autografe. Clasa cu profil "tenis" de la Liceul Teoretic Traian din Bucureşti va avea 30 de locuri.

La eveneminet au mai fost prezenţi preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, şi directorul instituţiei şcolare, Cecilia Ghiurcă. 

Sezonul de iarbă a început deja, iar sportivele noastre au pornit pregătirile pentru Wimbledon. Anul trecut, Halep a ajuns în semifinale. Eugenie Bouchard a fost cea care a oprit-o pe Simona în semifinalele turneului de la Wimbledon. Sportiva noastră are planuri mari şi în acest an. Se va pregăti pe iarbă în turneul de la Birmingham, pentru a fi în formă maximă pentru Wimbledon.

"Cred că am un joc bun pentru iarbă, stilul meu este să fiu mai rapidă şi să joc mai mult pe blocarea mingii. Eu am încredere că o să fie bine" - a spus Halep la Dolce Sport.

Simona Halep va evolua mai întâi la turneul de la Birmingham, programat pe 15 iunie. Turneul de la Wimbledon începe pe 29 iunie.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite