Simona Halep e de neoprit. A câştigat şi finala de la New Haven şi a ajuns la al patrulea turneu adjudecat anul acesta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep FOTO Reuters
Simona Halep FOTO Reuters

Jucătoarea de tenis Simona Halep are un an extraordinar, reuşind să câştige patru turnee importante, care i-au adus un salt în primele 20 al lumii.

Halep (nr.23 WTA) a învins-o şi pe cehoaica Kvitova (nr.9 WTA), scor 6-2, 6-2, după ce trecuse în tururile anterioare de D. Hantuchova, C. Suarez Navarro, E. Makarova şi C. Wozniacki, Simona Halep şi-a ajudecat al patrulea titlu din carieră, primul din categoria Premier, după ce a triumfat în 2013 la Nurnberg, 's-Hertogenbosch şi Budapesta. Până în prezent, ea a mai jucat trei finale, două la Fes (2010 şi 2011) şi una la Bruxelles (2012), toate pierdute.

Ea va primi 470 de puncte WTA şi 117.000 de dolari şi va urca în primele 20 de jucătoare ale lumii.

Citeşte şi:

EDITORIAL Simona Halep, ai cupele prea mici pentru noi!

„Simona, ţi se adresează un jurnalist pe care nu-l cunoşti, probabil nu-l vei cunoaşte vreodată şi care nici măcar nu scrie pe sport. Dar Simona, atât vreau să-ţi spun eu ţie, ai cupele prea mici! Prea mici pentru netrebnicia şi nepăsarea noastră”, scrie Vlad Andriescu, pe blogul său de pe adevarul.ro.

Bartoli şi-a anunţat retragerea după ce a fost învinsă de Simona Halep! Câştigătoarea de la Wimbledon îşi încheie cariera cu o înfrângere

Simona Halep (25WTA) a învins-o miercuri pe Marion Bartoli (7WTA), la finalul unei partide care a durat o oră şi jumătate, în cadrul turneului de la Cincinnati.

Simona Halep, despre cea mai bună perioadă din cariera sa

Simona Halep se bucură de o ascensiune fulminantă, înregistrând un progres important la nivelul tenisului mondial.

Simona Halep, spre Top 20 mondial!

Simona Halep se apropie vertiginos de vârful ierarhiei tenisului mondial feminin. Jucătoarea din Constanţa s-a calificat în finala turneului de la Budapesta, după ce-a eliminat-o, astăzi, în semifinale, pe Alexandra Cadanţu.

Simona Halep a câştigat al doilea turneu consecutiv: are 10 victorii la rând

Jucătoarea română de tenis e într-o formă de zile mari. După trofeul cucerit la Nurnberg, pe zgură, Halep s-a impus şi la Hertogenbosch, în Olanda, de data aceasta pe iarbă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite