Simona Halep la Toronto: constănţeanca a explicat de ce a fost la pământ în primul set şi cum a reuşit să întoarcă meciul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep a trecut de Agnieszka Radwanska (Polonia, 14 WTA), în condiţiile în care, după ce s-a întâmplat în primul set, poloneza părea a fi un zid de netrecut. Imediat după o victorie dramatică, românca a explicat ce a păţit în primul set.

Simona Halep e în semifinalele turneului Rogers Cup, după ce a reuşit să întoarcă, în mod incredibil, soarta unui meci ce părea pierdut. „Adevărul“ v-a prezentat filmul jocului aici.

Imediat după victoria ei, românca a fost intervievată pe teren de organizatorii turneului. Prima întrebare: ce i s-a întâmplat în acel prim set pierdut cu 0-6?

„La început, nu puteam să-mi mişc picioarele, eram foarte obosită. Apoi, mi-am schimbat tactica, am încercat să prelungesc schimburile de mingi. Mă bucur că am reuşit să mă lupt până la final. Am jucat bine după primul set, am făcut-o pe ea să alerge“, a explicat Simona.

Ea a insistat că şi publicul, format din foarte mulţi români, a ajutat-o să revină în meci: „Publicul a fost fantastic. Am fost condusă cu 0-5 în primul set, iar fanii m-au încurajat şi atunci“.

Halep a fost chestionată şi despre faptul că a avut un traseu dificil până acum, jucând cu Jankovici, Kerber şi acum cu Radwanska. „E ca un Grand Slam aici. Am avut numai adversare puternice, a trebuit să muncesc pentru fiecare minge. Mă bucur că am învins, mai ales că îmi place mult aici la Toronto“, a încheiat Halep.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite