Simona Halep şi Monica Niculescu vor juca azi la Wimbledon, dacă ploaia le va permite. La ce ore sunt programate meciurile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Ploaia a dat peste cap programul meciurilor de la Wimbledon, acolo unde România le mai are pe tabloul feminin doar pe Simona Halep şi Monica Niculescu.

Ele trebuiau să joace ieri, dar meciurile au fost amânate pentru azi. Şi joi sunt anunţate ploi la Londra, nu atât de consistente ca în zilele anterioare, astfel că e posibil ca programul să fie dat din nou peste cap. 

Conform programării, Monica Niculescu trebuie să joace contra Alexandrei Krunici, în turul I, de la ora 13.00. 

De la ora 14.30 ar trebui să intre pe teren Simona Halep, care o are ca adversară în turul al doilea pe italianca Francesca Schiavone. 

Marius Copil va relua meciul contra francezului Lucas Pouille de la scorul de 1-1 la seturi şi 1-0 pentru francez. Partida e prima pe terenul 17, de la ora 13.00.

Tot joi se vor juca şi două meciuri de dublu cu români. În ultimul meci de pe terenul 4, campionii ediţiei trecute, Horia Tecău şi Jean Julien Rojer, favoriţi 4 acum, vor juca mpotriva perechii Jonathan Marray/ Adil Shamasdin.

Tot la dublu, dar la feminin, va juca Monica Niculescu. Ea face pereche cu rusoaica Margaryta Gasparyan. Favorite 12, ele vor juca împotriva cuplului Alexandra Panova/ Shelby Rogers, partida fiind a treia pe terenul 15.

Meciurile de la Wimbledon sunt transmise în România de Digisport

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite