Simona Halep, înaintea finalei de la RG: „Vreau să mă izolez. Acum trei ani am avut prea mulţi oameni în jurul meu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep a vorbit azi la Paris despre finala turneului de la Roland Garros, pe care o va juca mâine, de la ora 16.00, cu letona Jelena Ostapenko.

Halep a dezvăluit ce face până la ora meciului şi speră ca deznodământul să fie altul faţă de cel din 2014, când a pierdut în faţa Mariei Şarapova.

 "Acum trei ani aveam foarte mulţi oameni în jurul meu, cam 50, familie, prieteni, foarte multe persoane. Acum vreau să mă izolez, vreau să urmez acceaşi rutină ca în fiecare meci de până acum de la Paris. Nu mă gândesc că e o finală, ci doar un meci normal. Din 2014 încoace, tenisul a devenit din nou popular în ţara nostră. Mulţi copii se îndreaptă către acest sport. De la Virginia Ruzici, nimeni nu a mai câştigat un asemenea turneu, aşa că va fi un lucru mare dacă o voi face eu. Mă bucur că văd că oamenii se îndreaptă către tenis. Acest meci e foarte important pentru mine şi nu ascund că aduce o greutate pe umerii mei, dar va fi ceva frumos dacă voi reuşi să câştig. Nu vreau să pun prea multă presiune pe mine. Am văzut cum e să joci cu presiune, iar acum nu am nevoie de ea", a declarat Halep la Paris.

Ostapenko loveşte foarte puternic, dar cred că va fi ceva similar cu meciul din semifinale, probabil voi avea acelaşi plan, dar încerc să mă concentez mai mult, să mă mişc bine
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite