Serena Williams e de neoprit. S-a calificat în finala de la Australian Open, unde va întâlni o jucătoare care are ceva în comun cu Simona Halep

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serena Williams
Serena Williams

Serena Williams începe anul în forţă şi pare de neoprit în drumul ei spre al 22-a titlu de Grand Slem, pe care/l poate câştiga chiar la Australian Open.

Serena s-a calificat în finala de la Melbourne, după ce a trecut în semifibnale de Agnieska Radwanska, în două seturi, scor 6-0, 6-4. Serena poate obţine astfel un nou Grand Slem şi o va egala pe nemţoaica Steffi Graf, care are 22 de titluri majore. În finală, Serena Williams va juca împotriva nemţoaicei Angelique Kerber, care a învins-o pe britanica Johanna Konta, cu 7-5,6-2. 

 Kerber are 28 de ani şi ceva în comun cu Simona Halep. N-a câştigat niciodată un Grand Slem. A fost o dată în semifinale la Wimbledon (2012) şi o dată la US Open (2011) şi a mai prins un sfert de finală la Rolland Garros (2012). Ea are şapte titluri WTA şi în cazul în care o va învinge pe Serena Williams va urca pe locul 2 WTA, trecând peste Simona Halep.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite