România doarme! Cum a răsplătit-o statul leton pe Jelena Ostapenko pentru rezultatele din 2017

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jelena Ostapenko
Jelena Ostapenko

Simona Halep este numărul 1 mondial în tenisul feminin, dar statul român nu a mişcat niciun deger pentru a cinsti performanţa acesteia.

Halep a avut parte de o primire la salonul oficial de la Otopeni, unde ministrul Sportului, Marius Dunca, şi preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, au aşteptat-o cu flori şi cam atât. 

Politicul n-a fost nici măcar în stare să rezolve situaţia Arenelor BNR, în ciuda faptului că şi Simona a luat atitudine în acest caz. Dacă la noi se poartă ignoranţa, în alte ţări există disponibilitatea de a face măcar gesturi simbolice pentru cei mai buni ambasadori din sport. 

Este şi cazul Letoniei, o ţară mică, care anul acesta a scos capul în lume prin Jelena Alona Ostapenko. Micuţa jucătoare de tenis, care a câştigat titlul la Roland Garros, în detrimentul Simonei Halep, a încheiat anul pe locul 7 în lume, performanţă pentru care statul leton a decis să scoată pe piaţă 50.000 de timbre poştale cu Ostapenko ţinând trofeul de la Roland Garros în braţe. "Este o onoare pentru mine acest gest", a declarat Jelena. 

Valoarea unui astfel de timbru este de 1,42 euro.

ostapenko
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite