Roland Garros: a doua victorie pentru Simona Halep. Se ştie şi următoarea adversară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep FOTO Getty Images
Simona Halep FOTO Getty Images

Roland Garros 2016: Simona Halep s-a calificat în turul al treilea al Grand Slamului de la Paris, după o victorie în două seturi, scor 7-6, 6-2, cu Zarine Diyas dn Kazahstan, locul 90 WTA.

Simona Halep a trecut de Zarine Diyas, scor 7-6, 6-2, meci jucat pe arena centrală Philippe Chatrier. Primul set a fost unul complicat. Halep a intrat destul de greu în partida începută la ora locală 11.00 şi până s-a dezmeticit Simona, adversara avea 4-1 pe tabelă. Simona a trecut apoi la conducere, scor 5-4, dar primul set s-a încheiat abia la tiebreak, adjudecat de Halep cu 7-5. În partea a doua, românca a fost mai stăpână pe situaţie şi a câştigat setul mult mai confortabil, scor 6-2.  

Urmează o adversară de 18 ani
Simona Halep va juca în turul al treilea cu Naomi Osaka, din Japonia, locul 101 în lume. Cu mamă japoneză şi tată haitian, Naomi şi-a egalat cea mai bună performanţă a ei la un Grand Slam, ajungând până în turul al treilea la Australian Open şi acum. Jucătoarea japoneză de doar 18 ani şi jumătate a reuşit să o elimine ieri pe croata Mirjana Lucici-Baroni, scor 6-3, 6-3. Halep o evită astfel pe Lucic-Baroni, care a eliminat-o anul trecut din turul doi de la Roland Garros, scor 7-5, 6-1.

Primele reacţii ale Simonei după victoria cu Diyas: Emoţionată şi nervoasă

VIDEO Superlovitură reuşită de Nadal

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite