Roland Garros: Andy Murray-Rafael Nadal, reeditarea semifinalei din 2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nadal s-a impus în 2011, în finala cu Murray, şi a câştigat atunci şi turneul. FOTO: www.tennisworldusa.org
Nadal s-a impus în 2011, în finala cu Murray, şi a câştigat atunci şi turneul. FOTO: www.tennisworldusa.org

Andy Murray a trecut prin mari emoţii în faţa favoritului gazdelor Gael Monfils, după ce a pierdut un avantaj de două seturi, dar s-a impus în decisiv, pentru o reeditare a semifinalei din 2011 cu Nadal, care a tranşat, într-un alt sfert de finală, duelul spaniol cu Ferrer.

Murray a condus cu 6-4, 6-1, Monfils a câştigat apoi următorele două seturi, 6-4, 6-1, însă în setul decisiv britanicul şi-a spulberat adversarul, într-un sec 6-0, la capătul unei partide care a durat trei ore şi 17 minute. 

Într-un alt sfert de finală disputat miercuri seară, Rafael Nadal s-a impus în faţa lui David Ferrer. După ce a pierdut primul set cu 4-6, Rafa a revenit şi le-a câştigat pe următoarele trei, scor 6-4, 6-0, 6-1, într-o partidă care a durat două ore şi 37 de minute. 

Andy Murray a ajuns o singură dată în semifinalele de la Roland Garros, în 2011, când a pierdut în faţa lui Nadal, „regele zgurii“, de opt ori câştigător la Openul francez. 

În cealaltă semifinală de la Roland Garros se întâlnesc sârbul Novak Djokovici (locul 2 ATP) cu letonul Ernest Gulbis (17 ATP) , aflat în premieră în această fază a unui turne de Mare Şlem. 

Vezi şi 

Simona Halep s-a calificat, în premieră, în semifinale la Roland Garros

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite